En iyi Tarafı Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın Kapısı Kesinlikle Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına rabıtlı olmakla müşterek oldukça geniş üretilir. İnsanların ürkü çabucak hızla boşaltma olmasını sağlayan bu perese sevimli kaybı olmaması derunin önemlidir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı mürtefi direnç gösterirler ve yangının özge alanlara yayılmasını önlemek yürekin mutasavvertır.

Yangın merdiveni kapısı kullanımında özen edilmesi gereken unsur bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem konulevinin yitirilmemesi derunin hem bile merdivenin yalnızca amacı muhtevain kullanılabilmesi dâhilin bu unsura ilgi edilmelidir.

 60dk ve 120dk gibi averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri hakkında haber alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de domestik yönetimlerin eş noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

Binalarda kâin yangın bapları ve ana bapların canipı saf yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği kabil, bir odanın karınindeki farklı bir oda kapısı da olur.

Özel yasa ve yönetmelikle kayırma altına kurallara tam olarak geçim çıkarmak hem maddi hem bile manevi açıdan kazanımları arttırır. Bütün aşamalar tamamlandığında müteallik kurumlar marifetiyle denetimler bünyelır. Yangın merdivenleri;

Yangın bapsı kolu ivedili durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da malum bu kollar alışılagelen kapı kolu üzere olur.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın semtıteselsül firmalar yangın yangın kapısı bapsı deney raporlarına da iye olmalıdır.

Binalarda belli başlı standartlarda mevki alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları sineermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 mirlığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu müşterek standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde evetğu kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da muayyen standartlara bakarak üretilmek zorundadır. 

Yönetmelik hassaten yangın merdivenlerinin gün süresince mesleklevsel kalmasını ve emniyet standartlarına uygun olmasını uydurmak ciğerin bakım ve teftiş gerekliliklerini bile ele kızılır. çizgi inceliklar beyninde, emniyetli ve verimli bir tahliye sürecini kolaylaştırmak kucakin kupkuru tabelalar, ehliyetli ışıklandırma ve engelsiz yollar muhtevain gereklilikler iz düzenır.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi konstrüksiyonlırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir duvar mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Report this wiki page